Exemple De Verbe Copulative

Exemple De Verbe Copulative. Verbul copulativ are rolul unui instrument gramatical, face legătura între predicatul nominal și subiect, fiind purtător de categorii gramaticale (mod, timp, diateză, persoană. A fi (când nu are sensul de a se afla, a se găsi, a exista)a deveni (este întotdeauna copulativ)a ieși (când are sensul de a deveni)a se face.

PPT - Propoziția subordonat ă predicativă PowerPoint ...
PPT - Propoziția subordonat ă predicativă PowerPoint ... from image3.slideserve.com
Este acela care nu poate indeplinii singur functia de p.v(predicat verbal)cel mai concret verb este a fi . Verbe copulative/verbe predicative/verbe auxiliare cursa în labirint. Verbe copulative exemple,referat verbe si exemple,phrasal verbs,dictionar englez roman,list of irregular verbs,irregular verbs,past tense simple,irregular verbe si exemple.

În exemplul tău tu zici mai sus:

Iar vebel auxiliare sunt cele care se folosesc la crearea unui predicat verbal. Iar vebel auxiliare sunt cele care se folosesc la crearea unui predicat verbal. A trebui, a fi dat (când e să ţi se întâmple exemplul este preluat din gramatica limbii române. Ro verbul copulativ exprimă categoriile gramaticale ale predicatului la fel ca predicatul verbal.



Related Posts To Exemple De Verbe Copulative


Exemple De Verbe Copulative Rating: 4.5 Posted by: intanhoax

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts